Ehdot

14-päivän palautusoikeus
Jos et ole tyytyväinen optimointiin, ilmoita siitä meille sähköpostitse (info@hc-tuning.fi) 14 päivän kuluessa optimoinnista. 14 päivän aikana sinulla on mahdollisuus saada uusi optimointi tai täysi hyvitys ostoksestasi.

Ajoneuvon kunto
Ajoneuvon on oltava täysin toimintakunnossa ohjelmointihetkellä. Varmista, että ajoneuvon muistissa ei ole vikakoodeja, jotka voisivat vaikuttaa moottorin tai vaihteiston toimintaan. Jos ajoneuvon muistista löytyy moottorin tai vaihteiston toimintaan liittyviä vikakoodeja, UGT Performancella on mahdollisuus kieltäytyä tekemästä moottorin optimointia ajoneuvolle.

Ilmoita meille kaikista ajoneuvoon jälkiasennetuista osista. Tämä varmistaa onnistuneen optimoinnin sekä jälkiasennetteujen osien oikean toiminnan.

Tehoarvio
Ajoneuvokohtaiset teho- ja vääntömomenttiarvot ennen ja jälkeen uudelleenkartoituksen ovat yleisiä mallikohtaisia arvoja. Ne ovat vain suuntaa-antavia, ja tulos voi vaihdella ajoneuvoittain. Tehoarvioon vaikuttavat ajoneuvon ikä, kilometrimäärä, tekninen kunto ja vuosikohtaiset erot sekä vaihteistotyyppi.